NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura sai hyökkääjän Slovakiasta

12.6.2018 - 12:28:18


Slovakialainen hyökkääjä Filip Vasas vahvistaa TUTOa ensi kaudella, seura tiedotti tiistaina.

20-vuotiaan slovakialaishyökkääjän sopimus kattaa tulevan Mestis-kauden.

Vasas pelasi pitkään HK Popradin organisaatiossa, saaden viime kaudella tililleen 33 ottelua kotimaansa pääsarjassa. Noissa otteluissa hän keräsi tehot 3+5=8. Kauden aikana hän ehti pelata myös 9 ottelua Slovakian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Team Slovakia U20 joukkueessa.

Vasas jatkaa TUTOssa nähtyjen slaavipelaajien sarjaa, johon kuuluivat viime kaudella muun muassa Mestiksessäkin debytoineet Adam Kalaj ja Adam Ziak.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola ottaa tuoreen vahvistuksen ilolla vastaan.

- Saimme viime kaudella vain hyvä kokemuksia tshekki- ja slovakkipelaajista. Vasas oli yksi niistä nimistä, joita seurasimme läpi kauden ja olisimme jo viime kaudella halunneet nähdä hänet TUTO:ssa. Lopulta päätimme ottaa hänet sisään tulevaksi kaudeksi ja pääsimme yhteisymmärrykseen pelaajan kanssa, Aittola kertoi seuran tiedotteessa.

- Hän on vahvarakenteinen nopea luistelija, jota on erittäin vaikea horjuttaa kiekollisena. Vasas on keskivertopelaajaa selkeästi taitavampi käsistään, mutta käyttää taitoa fiksusti peliä edistävillä ratkaisuilla, hän on erittäin fiksu pelaaja kiekolla ja kiekkotomana sekä erittäin kovan työmoraalin omaava pelaaja. Nälkäinen nuori hyökkääjää sopii hyvin ryhmäämme ja tuo siihen erittäin hyvän määrän kilpailua mukaan, Aittola päätti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!