NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Marko Jantunen opastaa Pelicansissa pelaavaa Jonne-poikaansa – "Kävimme jokaisen matsin läpi"

14.6.2018 - 14:28:19


Viime kaudella jääkiekkoliigan Pelicansissa nähtiin mielenkiintoinen debytantti, kun Jonne Jantunen nousi lahtelaisten edustusjoukkueeseen.

Nuoren hyökkääjän isä on legendaarinen Marko Jantunen, joka muistetaan muun muassa Leijonista, Pelicansista, Jokereista ja TPS:stä.

Jonne-poika myöntää Pelicansin verkkosivuilla, että Marko-isällä on ollut iso vaikutus miehen uraan.

- Vaikutus on ollut iso. Oon saanut sieltä paljon oppia ja tsemppiä. En tiedä, olisinko saanut ilman faijaa itse tsempattua itseni näin pitkälle, hän kertoi.

Jonne paljastaa, että isä-poika-keskustelut painottuvat jääkiekkoon, ja etenkin Jonnen otteisiin, mikä on ollut hänelle kehittävää.

- Heh, eihän me muuta tehdäkään kuin keskustellaan lätkästä. Tosin se on nyt kesäaikana rauhoittunut. Talvella kun oli pelejä, niin kävimme jokaisen matsin läpi, oli se sitten hyvä tai huono peli. Ei me mitenkään kahvipöytään istuttu, vaan puhelimessa chattailtiin ja käytiin juttuja läpi. Siitä riippuen, oliko hän itse nähnyt peliä, niin kyllä sieltä tuli paljon vinkkejä. Niistä kannattaa ottaa koppia.

Jonne Jantunen pelasi viime kaudella liigassa 21 ottelua tehoin 1+5. Nuorukaisella on paljon taitoa – kuten isä-Jantusellakin – mutta hän ei allekirjoita sitä, että he olisivat pelaajina samanlaisia.

- En allekirjoita. Ehkä pelinlukutaidossa on jotain samaa, mutta en kyllä näe, että meillä olisi luistelussa tai missään muussakaan kauheasti samaa. Faija oli aika pitkälti erilainen pelaaja kuin minä.

Lue Jantusen koko haastattelu täältä: https://www.pelicans.fi/fi-fi/article/uutinen/jantunen-olen-tajunnut-mita-ammattikiekkoilijan-tyo-vaatii/3454/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!