NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpät vahvisti: tässä on Lasse Kukkosen manttelinperijä

10.8.2018 - 17:32:08


Oulun Kärppien uusi kapteeni on Atte Ohtamaa.

Kärpät vahvisti kapteenistonsa verkkosivuillaan.

Ohtamaa ottaa C-kirjaimen Lasse Kukkoselta, joka ehti toimia seuran kapteenina viimeisen viiden kauden ajan. Kukkonen toimii jatkossa varakapteenina. Toista A-kirjainta kantaa Ville Leskinen.

- Mielestäni se on hieno, luonnollinen jatkumo tämän seuran toiminnassa. Meillä tulee omia nuoria jotka kasvavat ensin liigapelaajiksi ja sen jälkeen tekevät itselleen hienon uran. Aten paluu Ouluun edustaa varmasti niitä arvoja mitä seura haluaa, kommentoi Kärpät kolmesti mestariksi kipparoinut Kukkonen seuran tiedotteessa.

Ohtamaa, 30, palasi täksi kaudeksi Kärppiin vietettyään viimeiset neljä kautta KHL-jäillä Jokerien ja AK Bars Kazanin riveissä.

- Tämä on minulle kunnia-asia. Totta kai sitä joutui itse miettimään, sillä Lasse on täällä pitkään kantanut C-kirjainta rinnassaan. Yhdessä sovimme sitten miten asiat menevät tästä eteenpäin ja miten tätä palettia voidaan yhdessä pyörittää. Eihän tämän parempaa paikkaa ole itselle saada tällaista vastuuta. Tämä joukkue on täynnä johtajia, niin se kyllä varmasti helpottaa tätä siirtoa, kommentoi Ohtamaa valintaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37