NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK lainaa Seppälän Jokipoikiin

24.9.2018 - 09:44:43


Jääkiekon Mestiksessä pelaavan Jokipoikien ja HIFK:n yhteistyö jatkuu aktiivisena. HIFK lainaa Jokipojille puolustaja Niko Seppälän toistaiseksi voimalla olevalla sopimuksella.

Seppälä on IFK:n kasvatti ja hän on pelannut viime kaudet seuran A-junioreissa Nuorten SM-liigaa. Sepäälä oli mukana Minnesota Wildin kehitysleirillä heinäkuussa.

- Hienoa, että saimme Nikon joukkueeseemme! Toistaiseksi voimassa oleva lainasopimus tuo meille myös lisäaikaa katsoa rauhassa vapailla markkinoilla olevia pelaajia niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Se tulosyksikön hyökkääjä on ykkösprioriteettimme, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa seuransa sivuilla.

Helsingin IFK luonnehtii Seppälää kiekollisesti lahjakkaaksi puolustajaksi, joka pystyy tekemään pisteitä. Vahva kaksinkamppailija ei peruuttele maalinedustan kahinoissa. 182-senttinen ja 84-kiloinen puolustajalupaus pelasi ensimmäisen ottelunsa IFK:n edustusmiehistössä syyskuussa CHL-ottelussa HC Bolzanoa vastaan.

- Olemme etsineet kärkihyökkääjän ohella myös puolustukseemme leveyttä. Erittäin hienoa, että se puolustaja saatiin yhteistyöseurastamme Helsingin IFK:sta, heitä pitää kiittää tästä mahdollisuudesta. Erittäin mielenkiinnolla odotan näkeväni Nikon jäällä, kyseessä on hyvin lupaava puolustaja. Puolustuksemme alkaa olla nyt siinä kuosissa, missä sen pitääkin tässä vaiheessa kautta olla, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis iloitsee.

Lähde: Jokipojat


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30