NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Onko HIFK:lla maalivahtiongelma? TPS testaa helsinkiläiset

11.10.2018 - 13:26:58


Jääkiekon SM-liiga jatkuu torstaina kolmella ottelulla. Kierroksen kenties mielenkiintoisin ottelu käydään Helsingissä, missä sarjakakkonen Turun Palloseura testaa HIFK:n vireen.

HIFK pelasi tiistaina CHL:ssä heikon kotiottelun ruotsalaista Skellefteåta vastaan ja hävisi rumasti 1-5. Samaan aikaan TPS kohtasi puolestaan Yunost Minskin ja voitti 3-1. TPS:llä ei ollut ottelussa enää tosin panosta, sillä CHL:n jatkopaikka oli karannut turkulaisilta jo aiemmin. Saman kohtalon koki käytännössä myös HIFK, jonka jatkomahdollisuudet ovat enää vain teoreettisen ja ohuen oljenkorren varassa.

SM-liigassa TPS:llä on kuitenkin alkukaudesta erinomaisesti. TPS on SM-liigassa toisena kahden pisteen erolla Kärppiin. HIFK löytyy vasta sijalta seitsemän, mutta helsinkiläisten ero TPS:ään on ennen illan ottelua vain neljä pistettä ja turkulaiset ovat kaiken lisäksi pelanneet yhden ottelun enemmän.

HIFK:n maalivahtitilanne puhuttaa. Atte Engren epäonnistui pahoin Skellefteåta vastaan, eikä koppi ole tarttunut SM-liigassakaan. Engrenin torjuntaprosentti on tällä hetkellä hyvin vaatimaton 86,07. Engren saa kuitenkin edelleen luottoa, sillä hänet on merkitty aloittavaksi maalivahdiksi illan otteluun.

HIFK saa otteluun takaisin arvokkaan lisän puolustuspäähän, kun CHL-ottelussa huilannut Kyle Quincey palaa kokoonpanoon. Laitahyökkääjä Iikka Kangasniemi on edelleen sivussa.

HIFK-kapteeni Lennart Petrell pelaa ottelussa 500. pelinsä SM-liigassa ja HIFK:ssa.

HIFK:n ja TPS:n ottelu alkaa kello 18.30 Helsingin jäähallissa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21