NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigan kurinpidolla kiirettä - SaiPan Morley ja KalPan Knuutinen myös kurinpitokäsittelyyn

20.10.2018 - 10:57:17


Perjantainen KalPa-Kärpät -ottelu on poikinut Jani Hakanpään taklauksen lisäksi toisenkin tapauksen Liigan kurinpidon käsittelyyn.

- Tilannehuone tarkasti KalPa-Kärpät-ottelusta ajassa 58.57 tapahtuneen Henri Knuutisen taklauksen. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+20 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta. Päävideotuomari asetti tilanteen Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, sarjan virallisella Twitter-tilillä ilmoitettiin lauantaina.

Taklaus näkyy Twitter-upotuksesta alla.

Myös Vaasan Sportin ja SaiPan kohtaamisessa rytisi ja SaiPan Tyler Morley taklasi lujaa ensimmäisessä erässä Sport-pelaajaa polvella ja miehelle tuomittiin 5+20 -minuuttinen ottelussa. Päävideotuomari asetti lauantaina tilanteen Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Sport voitti ottelun rangaistuslaukauskisan jälkeen 5-4.

- Silkkaa sontaa meiltä. Ei lämmitä piste, eikä olisi lämmittänyt kaksikaan. Ala-arvoinen suoritus meiltä kertakaikkiaan. En halua ottaa mitään pois Sportilta, mutta aivan ala-arvoista kamppailu- ja puolustuspelaamista meiltä tai sitoutumista joukkuepelaamiseen, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä noitui ottelun jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53