NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rauman Lukko kaappasi ulkomaalaisavun toisesta SM-liigaseurasta

8.11.2018 - 16:22:14


Jääkiekon SM-liigaseura Rauman Lukko tiedotti torstaina tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Manuel Ganahlin kanssa. Itävaltalaispelaajan sopimukseen sisältyy myös optio seuraavasta kaudesta.

Ganahl siirtyy Lukkoon Lahden Pelicansista, jota hän edusti alkukauden ajan. Hän pelasi Lahdessa 12 ottelua ja saalisti yhden syöttöpisteen.

- Ganahl on vahva pelaaja, joka pelaa hyvää peruslätkää. Hän pystyy pelaamaan roolia kuin roolia, niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimallakin. Kyseessä on ammattimies, jolla on vankka kokemus kotimaansa pääsarjasta ja Itävallan maajoukkueesta. Hän on kova urheilija ja myös ihmisenä hyvä tyyppi, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran tiedotteessa.

Lukko ei odota ulkomaanavultaan kuitenkaan liian suuria.

- Emme kuitenkaan hae hänestä mitään sateentekijää. Ennemminkin odotamme hyvää peruspelaamista. Hän tuo myös leveyttä hyökkäysosastollemme nyt kun meillä on esimerkiksi Jere Friberg sivussa. Emme odota Ganahlilta ihmeitä, mutta uskon hinta-laatusuhteen olevan tämän pelaajan osalta kohdallaan.

28-vuotias Ganahl on jo vuosia kuulunut Itävallan jääkiekkomaajoukkueen rinkiin. Hän on päässyt urallaan pelaamaan kahden miesten MM-kisat.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!