NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ville Nieminen herättää tunteita: ”Vaativa, hyvä äijä ja häntä on välillä hauska kuunnellakin”

21.11.2018 - 10:56:38


Liigaa viime viikon vieraissa pelannut Lukko palaa tänään kotiyleisönsä eteen, kun Ville Niemisen luotsaama Lahden Pelicans rantautuu Raumalle.

Lukon hyökkääjä Aaro Vidgrenillä, 21, on sanavalmiista ja urallaan raumalaisseurassakin pelanneesta kiekkopersoona Niemisestä monenlaisia muistoja.

- Ville Nieminen oli myös KeuPa:ssa valmentajani samalla kaudella, kun tein liigadebyyttini. Todella intohimoinen koutsi ja hyvä valmentaja. Vaativa, hyvä äijä ja kun nuorena miehenä KeuPa:an tuli, niin oli häntä välillä hauska kuunnellakin, Vidgren toteaa seuransa sivuilla.

Nieminen on virittänyt Pelicansin hyvään vireeseen. Viidentenä Liigassa olevalla Pelicansilla on viimeisestä kymmenestä ottelusta koossa enemmän voittoja kuin tappioita. Tosin viimeksi Jukureilta tuli turpiin Mikkelissä maalein 5-2.

- Pelicans itsessään herättää hyvät fiilikset, sillä pelasin kaksi ensimmäistä liigaottelua heitä vastaan muutama vuosi takaperin. Kiva päästä pelaamaan Pelicansia vastaan keskiviikkona kotikentälle. Ollaan pienessä noususuhdanteessa, peli kulkee ihan hyvin joukkueelta ja vastassa on kaksi nopeasti jääkiekkoa pelaavaa joukkuetta. Varmasti vauhdikas kiekkoilta tulossa. Jos vaikka maalihanoja saisimme vähän lisää auki vielä, Vidgren ennakoi.

Liigassa pelataan keskiviikkona klo 18.30 alkaen kolmen ottelun kierros: Ilves-HPK, Lukko-Pelicans ja SaiPa-Jukurit.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13