NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura laittoi pelaajia lainalle

6.12.2018 - 17:21:17


Suomi-sarjan Kotkan Titaanit leventää lukuisista poissaoloista kärsivää hyökkäyskalustoaan Mestiksen Imatran Ketterästä lainalle saapuvilla Henry Karjalaisella ja Toni Jalovaaralla.

Imatralaismiehistössä syksyn aikana pieniin pelillisiin rooleihin jääneet hyökkääjät Henry Karjalainen ja Toni Jalovaara pukeutuvat nimittäin punanuttuun joulutaukoa (17.12.) edeltävissä kamppailuissa.

– Meillä on tällä hetkellä peräti kuusi hyökkääjää erinäisten syiden takia poissa pelaavasta kokoonpanosta, joten onneksi saimme tarvitsemiamme hyökkäyspään apuja Imatralta, huokaisee Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen helpottuneella äänellä.

Karjalainen on tähänastisella urallaan pelannut kasvattiseuransa Lappeenrannan SaiPan riveissä 11 liigaottelua ja tehnyt niissä yhden täysosuman. Mestiksessä 23-vuotias laitahyökkääjä on edustanut sekä turkulaista TUTO Hockeyta että Ketterää yhteensä 18 kamppailun verran vailla tehomerkintöjä.

Jalovaara taas on puolestaan Joensuun Jokipoikien kasvatti, joka yhden SaiPassa viettämänsä A-juniorikauden jälkeen on edustanut viime vuodet Ketterää niin Suomi-sarjassa kuin Mestiksessäkin.

Suomi-sarjassa 23-vuotias sentteri takoi toissakaudella 36 otteluun yhtä monta (12+24) tehopistettä, kun taas Mestiksessä miehen tilille on tähän mennessä kirjattu 57 taistoa tehoin 9+12.

Lähde: Titaanien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!