NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ei mikään tyypillinen virkamiesilta” - Kärppien Manner isolla tunnelatauksella Vaasaan

11.1.2019 - 13:05:20


Liigan kärjessä vyörävä Kärpät avaa tänään kahden ottelun viikonloppunsa Vaasassa Sportin vieraana.

Kahden tappion jälkeen voittojen tielle palannut Kärpät pyrkii tänään jatkamaan positiivista trendiä Vaasassa. Keskiviikkoinen KooKoo-ottelu oli päävalmentaja Mikko Mannerin mukaan askel oikeaan suuntaan.

- Pelihän on aina suhteessa vastustajaan. KooKoon alun momentumin jälkeen me oltiin tehokkaita, ja KooKoon vaikea tilanne kulminoitui tietyllä tapaa siihen. Välillä pelit kulkevat, välillä ne eivät kulje, mutta me pyrimme aina parantamaan edellisestä ottelusta.

Manner on useaan otteeseen ilmaissut haastatteluissa rakkauttaan kotikaupunkiaan kohtaan, eikä Vaasassa esiintymisen hohto ole ehtinyt vielä haihtua mihinkään.

- Aina se on spesiaalia. Ympärillä on paljon ystäviä, ja huippu-urheilussa kilpailuvietti on kaikilla tapissa. Tästä illasta tulee todella erityinen, sillä kotijoukkue on erinomaisessa vireessä ja halli on tulossa täyteen. Hyvä ystäväni Ari-Pekka Pajuluoma on tehnyt Vaasassa upeaa työtä.

Vaasan Sähkö Areena on parhaimmillaan erittäin tunnelmallinen ja äänekäs areena jääkiekko-ottelulle. Siitä pitävät huolen intohimoiset Sport-kannattajat.

- Tämä ei ole vain yksi peli muiden joukossa. Harvoin Liigassa on tällaisia lähtökohtia peliin. Halli tulee olemaan täynnä ja meteli kova. Pelaajilla on aivan loistava mahdollisuus nauttia pelistä, sillä tämä ei tule olemaan mikään tyypillinen virkamiesilta, Manner tähdentää.

Keskiviikon pelissä neljän maalinsa myötä vahvasti esillä ollut Oskar Osala on Mannerin tapaan Sportin kasvatteja. Osala teki debyyttinsä Sportin edustusjoukkueessa kaudella 2003-2004 seuran pelatessa tuolloin Mestiksessä. Illan ottelu on Osalalle ensimmäinen liigaottelu Vaasan maaperällä.

Kärpät saa tänään puolustukseensa takaisin Lasse Kukkosen, joka on kärsinyt Liigan kurinpitodelegaation langettaman yhden ottelun pelikiellon. Täten pakisto on nyt yhden askeleen päässä normaalista muodostaan. Kapteeni Atte Ohtamaan on määrä tehdä paluu pelaavaan kokoonpanoon huomenna Oulussa.

Pikakommennuksen Oulussa käynyt Joona Huttula on matkannut takaisin RoKin vahvuuteen. Huttula saa päävalmentaja Mannerilta puhtaat paperit esityksistään.

Liigan perjantain kierros:
HIFK-HPK
Ilves-Ässät
JYP-Jukurit
Pelicans-KalPa
Sport-Kärpät
TPS-Tappara

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!