NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HPK:n maalitykki upotti HIFK:n - "Joskus sattuu menemään sisään, ei siitä enempää"

11.1.2019 - 21:18:29


HPK kävi perjantaina hakemassa täyden pistepotin Helsingistä, kun se kaatoi HIFK:n 3-2-lukemin. Teemu Turunen oli kahdella maalillaan vierasjoukkueen sankari.

Turunen on pelannut HPK:ssa loistavan kauden ja hänen taidoistaan saivat helsinkiläisetkin kiekon ystävät kovan näytteen perjantaina. HPK:lla oli alla vaikeampi jakso ennen Helsingin vierailua. Nyt kuitenkin kulki.

- Kyllä oli hyvä peli meiltä. Kovasti jouduimme tekemään töitä. Edellisessä pelissä ei ollut työmäärä ihan tapissa, mutta tänään se kyllä oli. Erittäin hyvä, HPK:n sankari Teemu Turunen sanoi ottelun jälkeen.

HPK:n paras vaihe osui toiseen erään. Siinä HIFK jäi jalkoihin.

- Kyllähän sitä piti ensimmäisestä erästä vähän parantaa. Tiesimme kyllä, että pelasimme ihan hyvin, mutta myös sen, että pystymme vielä paremmin pelaamaan.

Turunen on lyönyt viimeistään tällä kaudella läpi. Turunen on taistellut läpi kauden pistepörssin kärkisijoista ja tällä hetkellä hän on erittäin kuuma pelaaja. Turunen itse kuitenkin suhtautuu omiin tehoihinsa perinteiseen suomalaiseen tapaan hyvin vaatimattomasti.

- No joo, sattuu joskus menemään sisään. Ei niistä kuitenkaan sen enempää, Turunen väisteli.

HPK:lla on viime aikoina ollut vaikeuksia etenkin vieraissa. Perjantaina vieraspelaaminen oli kuitenkin kuin oppikirjasta ja täysi pistepotti tuli täydelliseen saumaan, sillä HIFK vaani ennen iltaa vain pisteen päässä HPK:sta.

- Joo, kyllä. On ollut vähän tahmeaa viime aikoina tuo pelaaminen. Olimme peräkkäin IFK:n kanssa sarjataulukossa, joten tosi tärkeä voitto meille, Turunen linjasi.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!