NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYP ottaa uuden alun Dufvan komennossa: ”Riston alaisuudessa meno on tuntunut hyvältä”

18.1.2019 - 15:03:17


JYP kohtaa perjantaina kotikaukalossaan Helsingin IFK:n ottelussa, joka tarjoa herkullisen liiganäytelmän. Jyväskyläläisjoukkue luistelee ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen uusvanhan päävalmentajansa, Risto Dufvan luotsaamana.

- Kopissa on ollut muutaman päivän ajan sellainen kiva, pieni jännitys päällä. Tämä on meille vähän kuin uusi alku, JYP-maalivahti Eetu Laurikainen muotoilee seuransa sivuilla.

- Viimeinen runkosarjakolmannes pyörähtää käyntiin ja perjantai-iltana vastassa IFK. Varmasti tulee olemaan hyvä meininki, hurrikaanihäkkäri jatkaa. HIFK matkusti Jyväskylää kolme ottelun voittoputkessa.

- Vastustajalta löytyy taitavia hyökkääjiä. Sellaisia spesiaalipelaajia, joiden kanssa saa olla erityisen tarkkana. Joukkueena IFK on hieman mystinen. Aina ei voi tietää mitä sieltä tulee vastaan. Välillä he voivat tulla päälle, kun taas välillä he voivat lähteä peruuttelemaan. Joskus tulee paljon laukauksia ja joskus hyvä jos tulee kymmentäkään, Laurikainen tähdentää.

Dufva otti viime maanantaina JYPin vetovastuun. - Muutama päivä oltu Riston alaisuudessa ja alkuun meno on tuntunut hyvältä. Treeneissä on ollut vauhtia ja muutenkin meininki on ollut hyvä. Toivottavasti se kantaa myös peleihin, Laurikainen toteaa.

Lähde: JYP


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!