NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä" - HPK:n päävalmentaja Nuorten Leijonien käskyttäjäksi keväällä 2020

11.2.2019 - 09:04:01


Jääkiekon SM-liigaseura HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana keväällä 2020. Pennasen sopimus alkaa toukokuussa 2020 neljän HPK-kauden jälkeen ja jatkuu huhtikuulle 2022.

Nuoret Leijonat suuntaa Tshekin 2020 MM-kisoihin Raimo Helmisen valmennuksessa. Helminen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana toukokuussa 2019 ja sopimus kattaa yhden kauden.

- Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Antti on HPK:ssa näyttänyt onnistuvansa kehittämään nuoria pelaajia ja saamme Hämeenlinnassa nauttia näistä opeista vielä tulevalla HPK:n 90-vuotis juhlakaudella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liigakauden, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoi seuran tiedotteessa.

Pennanen itse on tietysti tyytyväinen tulevaan mahdollisuuteen, mutta muistuttaa, että se alkaa vasta HPK-ajan jälkeen.

- On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että nuorten maajoukkueen valmentaminen on tulevaisuutta ja nyt on aika keskittyä täysillä HPK:n kehittämiseen.

Lähde: HPK:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37