NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Jokinen sivuun Kärppien kokoonpanosta

22.2.2019 - 15:11:04


Liigan kärjessä porskuttava Kärpät joutuu tulemaan tänään toimeen ilman Jussi Jokista Lappeenrannassa pelattavassa ottelussa SaiPaa vastaan.

- Sairastuvalla liikennettä kumpaankin suuntaan. Kärpät saa tänään takaisin kokoonpanoonsa yhden pelin sivussa olleet Nicklas Lasun ja Radek Koblizekin. Sairastumisaalto on vaatinut kuitenkin yhden uhrin tilalle, kun Jussi Jokinen on sivussa illan ottelusta, kerrotaan Kärppien sivuilla.

Kärppien valmennus on tuonut tämän myötä yhteen aiemmin tällä kaudella tehokasta jäöleä tehneen ketjun, jossa pelaaavat Ville Leskinen, Nicklas Lasu ja Radek Koblizek.

Oululaisten kaksi keskimmäistä hyökkäysketjua ja puolustusseitsikko pysyvät ennallaan. Nelosketjun muodostavat Jari Sailio, Miska Humaloja ja Otto Karvinen. Kärppien maalia vartioi Jussi Rynnäs.

SaiPa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta.

- Tämä on hyvä mahdollisuus testata omaa osaamista. Varmasti intohimoinen ilta luvassa; perjantai-ilta, kotijoukkue on loistavassa vireessä ja paljon väkeä hallissa. Vielä kun aurinko paistaa ulkona, niin kyllähän tässä on sellaista kevättä rinnassa. Yritetään olla valmiina taistelemaan, linjaa Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner.

Kärpät ja SaiPa ovat kohdanneet kuluvalla kaudellla kaksi kertaa. Molemmat syyskauden puolella pelatut ottelut päättyivät kotijoukkueen voittoon. SaiPa oli Lappeenrannassa parempi maalein 1-0, ja Oulussa Kärpät kaatoi vierailijat 6-1. Siirtotakarajalla rivejään kahdella pelaajalla vahvistanut SaiPa on Mannerin mukaan yllätyksellinen ja pelirohkea joukkue.

- Erittäin luisteluvoimainen ja energinen joukkue, josta löytyy paljon yksilötaitoa ja rohkeutta pelata kiekon kanssa. He ovat erinomaisia murtautumaan maalille hyökkäysalueella, ja sieltä löytyy sellaista tiettyä oveluutta kiekon kanssa. Kokonaisvaltaisesti aika dynaaminen joukkue.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26