NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpät saa Jussi Jokisen takaisin

23.2.2019 - 16:14:19


Liigan kärjessä jyräävä Kärpät päättää tänään vieraskiertueensa Kouvolaan, kun KooKoo isännöi oululaisia.

Kärppien kokoonpanossa nähdään kaksi muutosta, kun Veini Vehviläinen saa odotetusti torjuntavuoron ja perjantaina pelatusta SaiPa-ottelusta sivussa ollut Jussi Jokinen hyppää Radek Koblizekin tilalle ykkösketjuun.

Kärpät osoitti perjantaina sisukkuuttaan nousemalla SaiPan unelma-alun jälkeen komeaan voittoon. Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner oli tyytyväinen joukkueen eiliseen suoritukseen kokonaisuutena, ja laittoi shokkialun vastustajan erinomaisuuden piikkiin.

- Kokonaisuutena peli oli hyvä suoritus meiltä. Aloitettiin hyvin, vaikka SaiPa tekikin kaksi nopeaa maalia. Pelaajat tuntuivat olevan pelissä sisällä, eivätkä päät painuneet missään vaiheessa. Kun SaiPalla oli kakkoserässä muutama loistava paikka, niin Jussi Rynnäs piti meidät pelissä, Manner kertoo seuransa sivuilla.

Yksi nousun avainhenkilöistä oli tehot 1+2 värkännyt Aleksi Heponiemi. Tulokashyökkääjä on ollut viime aikoina yksi Liigan kuumimmista pelaajista, ja tasaisesti kauden mittaa tulosta nakuttanut hyökkääjä on juhlinut helmikuussa useampaa kolmen pisteen iltaa. Mannerin mukaan Heponiemi on ollut alusta asti sisällä joukkueen yhteisessä pelitavassa, ja pelaajan omat vahvuudet ovat päässeet loistamaan.

- Hepo on ollu päivästä yksi lähtien sellainen pelaaja, joka tietää miksi hän tulee hallille. Hänellä on valtava halu kehittyä, ja tuota kehitystä on varmasti tapahtunutkin jo tämän kauden aikana. Tuloshan on aina monen asian summa, mutta Hepo on ollut alusta asti oikealla asialla. Hänelle on ollut luontaista pelata meidän tyylistä peliä. Varmasti Pohjois-Amerikassa pelaaminen on vaikuttanut siihen osittain, mutta hän on myös pelaajaprofiililtaan juuri sellainen pelaaja. On ollut ilo valmentajaa häntä ja seurata hänen tekemistään, Manner kehaisee nuorta hyökkääjää.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13