NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigan pörssikuninkuus ratkesi herkullisesti: ”Olen missannut niitä niin monta kauden aikana!”

14.3.2019 - 23:13:52


KooKoon pudotuspelitavoite ei täyttynyt, mutta joukkue päätti Liiga-kautensa vahvaan maaliskuuhun. Kauden viimeisessä ottelussa KooKoo kaatoi vieraskaukalossa Mikkelin Jukurit jatkoajalla maalein 3-4 (2-0, 0-1, 1-2, 0-1).

Ottelun draamankaari ei olisi voinut olla upeampi, sillä jatkoajan voittomaali oli kultakypärä Malte Strömwallin käsialaa. Maali oli Strömwallille kauden 30. ja varmisti ruotsalaisen pistepörssin sekä maalipörssin voitot.

- En tiennyt [Kärppien Ville] Leskisen tilastoista mitään ottelun aikana. Kun tein viimeisen maalin, niin joukkuekaverit tulivat kertomaan, että olin voittanut, Strömwall kertoo seuransa sivuilla.

Pörssien voitot olivat historialliset. Ne olivat KooKoon seurahistorian ensimmäiset pääsarjatasolla. Itse ottelussa KooKoo oli avauserässä täysi vastaantulija ja Jukurit kirmasi erätauolle 2-0 -johdossa. Päätöserässä Strömwall tasoitti pelin illan ensimmäisellään ylivoimalla.

Kausi sai upean kruunun, kun Strömwall karkasi jatkoajalla läpi ja sinetöi maalillaan voiton Kouvolaan.

- Oli todella hienoa päättää kausi läpiajoon ja maaliin, koska olen missannut niitä niin monta kauden aikana! Mikä päätös minulle ja joukkueelle, Strömwall iloitsee.

Lähde: KooKoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francesco Totti jätti AS Roman

17.6.2019 16:14:19