NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Unohtumaton kokemus” - Kärppien Kalle Loposelle upeasti nostetta MM-kisoihin

14.3.2019 - 23:51:07


Liigan runkosarjan uudella piste-ennätyksellä voittanut Kärpät esitteli torstaina Kuopiossa pelaajan, josta kuullaan taatusti vielä lisää.

Kärpät hävisi KalPalle jatkoajalle, mutta oululaisleirissä ei tappiota suuremmin surtu. Ilta oli pedattu torstaina 18 vuotta täyttäneelle puolustaja Kalle Loposelle, joka teki debyyttinsä Liigassa.

Ja tuon illan nuorukainen muistaa ikänsä.

- Kiva oli pelata, kun jätkät tsemppasi jatkuvasti. Debyytti etenkin kärppäpaidassa oli unohtumaton kokemus, Loponen tilittää tuntojaan seuransa sivuilla.

Loponen on viilettänyt kuluneen kauden lainalla Hermeksessä, minne hän palaa pelaamaan Mestiksen pudotuspelejä. Kiirettä riittää, kun Mestis-pelien lisäksi pitäisi varautua mahdolliseen MM-kisamatkaan.

- Hermeksen kanssa pelit alkavat tiistaina. Niiden jälkeen tulee alle 18-vuotiaiden maajoukkueleiri ja mahdolliset MM-kisat.

Kärpät pääsee valmistautumaan omiin playoffseihin rauhassa, kun pelit alkavat vasta ensi viikon perjantaina. Tuleva vastustaja neljännesfinaaleihin selviää viimeistään tiistaina ensimmäisen pudotuspelikierroksen päätyttyä.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13