NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYP-vahti toivoo henkisen puolen pysyvän kunnossa – "Annetaan itsellemme paras mahdollinen mahdollisuus päästä jatkoon"

19.3.2019 - 14:17:08


Jääkiekkoliigan pudotuspelien ensimmäinen kierros päättyy tänään. Otteluparien Lukko-JYP ja Ilves-SaiPa voittajat etenevät puolivälieriin.

JYP hakee jatkopaikkaa Raumalla, missä sarjan avausottelu päättyi Lukon juhliin. JYP teki ison parannuksen toiseen otteluun ja tasoitti sarjan. JYPin ykkösvahti Eetu Laurikainen painottaa, että hurrikaanipaitojen pitää pystyä tänään samanlaiseen esitykseen kuin toisessa ottelussa.

- Nyt on molemmilla joukkueilla selkä seinää vasten –tilanne. Molemmat tulevat peliin varmasti hyvin latautuneena. Jos pelataan kuten sunnuntaina, niin silloin ainakin annetaan itsellemme paras mahdollinen mahdollisuus päästä jatkoon. Uskon, että me siihen myös pystytään, Laurikainen totesi JYPin verkkosivuilla.

Hänen mukaansa ensimmäisen ja toisen ottelun valtava ero johtui henkisestä puolesta.

- Yön aikana ei tapahtunut varsinaisesti mitään konkreettista, vaan kyse oli ennemminkin henkisen puolen parantumisesta. Homma lähti liikkeelle jokaisesta yksilöstä. Päätettiin sunnuntaina, ettei hävitä, ja ei me sitten hävitty.

- Ensimmäisen ottelun toisessa erässä peli lähti meiltä vähän käsistä, vaikka aloitettiinkin se hyvin. Toisessa kamppailussa pystyttiin jatkamaan hyvää peliä loppuun asti ja samanlaiseen esitykseen pyritään myös tiistaina Raumalla.

Tiistain ratkaisevat ottelut pyörähtävät käyntiin kello 18:30.

Lähde: https://www.jypliiga.fi/2019/03/tiistain-teemana-tulos-tai-ulos-molemmat-tulevat-peliin-varmasti-hyvin-latautuneena/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!