NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelicans-puolustaja sanoo suoraan: "Luulen, että HIFK pelkää meidän kohtaamista"

19.3.2019 - 15:29:07


Jääkiekkoliigan puolivälierät alkavat tulevana torstaina. Ennakkoon suurta mielenkiintoa on herättänyt ainakin Pelicans-HIFK-sarja, josta odotetaan huippufyysistä ja äärimmäisen tasaista mittelöä.

Pelicans-puolustaja Henrik Nilsson tietää, että IFK:n leiristä löytyy isoja pelaajia, jotka viihtyvät kulmissa ja maalinedustalla. Fyysinen sarja on kuitenkin ruotsalaisen mieleen.

- Joo, siitä tulee hauskaa! Heillä on isoja kavereita, mutta niin on meilläkin. Pystymme varmasti vastaamaan fyysiseen haasteeseen, Nilsson sanoi Pelicansin verkkosivuilla.

Pelicans esiintyi väkevästi runkosarjassa, ja lahtelaisten alakerran luottomies luuleekin, että IFK-leirissä pelätään Pelicansin kohtaamista.

- Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet heitä vastaan, koska pelasimme jo runkosarjassa niin hyvin keskinäisissä otteluissa. Luulen, että HIFK pelkää meidän kohtaamista, hän sanoo suoraan.

Nilsson aikoo antaa erityiskohtelua etenkin tähtihyökkääjä Erik Thorellille, jonka hän tuntee aiemmilta vuosilta. Kaksikko pelasi samassa joukkueessa kaudella 2014-15.

- Erik on hieno mies ja ystäväni. Hän on taitava pelaaja ja HIFK:n paras hyökkääjä. Pelaan kovaa häntä vastaan, ettei hän luule, että nämä pelit olisivat erityisen mukavia, päättää Nilsson.

Lähde: https://www.pelicans.fi/fi-fi/article/uutinen/nilsson-luulen-etta-hifk-pelkaa-meidan-kohtaamista/3763/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!