NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpät siirtää Karvisen pelikiellossa olevan Osalan paikalle

25.3.2019 - 13:32:53


Kärpät isännöi tänään Liigan neljännesfinaalien kolmatta kohtaamista Ilvestä vastaan. Kärpät johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.

Kärppien kokoonpanoon tulee muutos, kun Otto Karvinen nousee kolmosketjun laidalle Oskar Osalan tilalle. Liigan kurinpitodelegaatio tuomitsi Osalan kolmen ottelun pelikieltoon lauantain pelissä tapahtuneesta laitataklauksesta.

Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa perjantaina. Ilves oli lähellä ryöstää oululaiset, mutta Kärpät kiri dramaattisten vaiheiden jälkeen rinnalle ja jatkoerässä voittoon. Joukkueet suuntasivat lauantaiksi Tampereelle, missä Kärpät oli paremmalla jalalla liikkeellä ja vei sarjassa seuraavan voiton lukemin 0-4.

Molemmissa peleissä maalannut Nicklas Lasu oli oma energinen itsensä maanantaiaamun harjoituksissa. Hän on tyytyväinen saatuihin tuloksiin ja uskoo olevansa valmiimpi pudotuspeleihin, kun takana on viikon mittainen pelitön tauko.

Lasu painottaa, ettei sarja ole ollut ylimääräisestä levosta huolimatta helppo. Erityisesti perjantaina Kärppien pelaaminen oli hiukan poissa raiteiltaan, mutta joukkue onnistui siitä huolimatta kairaamaan voiton. - Alku ei ollut paras mahdollinen, mutta näytimme joukkueemme tason, kun nousimme voittoon, Lasu toteaa seuransa sivuilla.

Kärppähyökkääjästä on ollut hauskaa, että Ilveksen kanssa käydyt taistot ovat olleet nopeatempoisia ja yleisölle viihdyttäviä. Pelaajistakin on mukavampaa, kun jäällä ei tarvitse ruveta jarruttelemaan.

- Jäällä tapahtuu koko ajan paljon ja nopeasti. Mieluiten pelaamme sillä tavalla kuin varovaisesti. Se on hyväksi molemmille joukkueille.

Veini Vehviläinen aloittaa tuttuun tapaan Kärppien tolppien välissä.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!