NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärppien Mikko Manner: "Sarjan paras peli"

15.4.2019 - 21:28:32


Oulun Kärpät eteni maanantai-iltana jääkiekon SM-liigan finaalisarjaan, kun se nollasi HIFK:n välieräsarjan kuudennessa ottelussa 3-0-lukemin ja voitti välieräsarjan otteluvoitoin 4-2.

Kärpät pelasi tylyn ja vahvan vierasottelun ja se oli isännille liikaa, joka näytti jo henkisesti ja fyysisestikin väsyneeltä.

- Pystyimme pelaamaan sarjan parhaan pelin tänään. Kyllä IFK oli todella vahva sarjan ensimmäiset viisi peliä, mutta tänään ehkä sitten pystyimme omaa peliä parantamaan ja saamaan heiltä sitä parasta draivia pois. Tietysti olimme myös siinä mielessä onnekkaita, että heiltä puuttui (Joonas) Rask, (Ryan) O´Connor ja (Markus) Kankaanperä ja itse pääsimme iskemään täydellä arsenaalilla, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner summasi ottelun jälkeen.

Kärppien sankareita olivat Nordiksella nollapelin 28 torjunnalla ottanut Veini Vehviläinen ja Kärppien pelaamista komealla yksilösuorituksella vapauttanut Ville Leskinen.

- Veiniltä loistava peli ja nollapeli. Ville Leskiseltä mahtava yksilösuoritus siihen ensimmäiseen maaliin. Loppu oli sitten taistelua ja olen jokaisesta ylpeä. Mahtavaa päästä finaaleihin pelaamaan, Manner mietti.

Kärppien pelaaminen näytti maanantaina ensimmäistä kertaa vapautuneelta. Kotijoukkue IFK tuntui sen sijaan tuskastuvan enemmän ja enemmän pelin edetessä.

- Kyllä se saattoi juuri näin olla. Pieni paine putosi meiltä pois, mutta kyllä yhteispelikin oli parempaa. Ehkä olimme jo vähän tottuneet siihen IFK:n kovaan paineistamiseen, Manner pohti.

Kärpät kohtaa finaalisarjassa HPK:n, joka pudotti maanantaina Tapparan jatkosta. Finaalisarja alkaa lauantaina Oulussa. Tapparan ja HIFK:n välinen pronssiottelu pelataan perjantaina Tampereella.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55