NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veini Vehviläinen joutui HIFK:n päävalmentajan kritiikin kohteeksi - "Kiitos kaverille että sain lisää virtaa"

15.4.2019 - 21:44:24


HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen heitti mediassa painetta Kärppien maalivahdin Veini Vehviläisen suuntaan kesken jääkiekkoliigan välieräsarjan.

Pikkarainen muun muassa totesi, että Vehviläinen "pomputtelee ja tärisee" maalillaan. Mediapeli kääntyi Kärppien maalivahdin eduksi, sillä Vehviläinen nollasi maanantaina HIFK:n 3-0-voitossa ja lähetti helsinkiläiset pronssipeliin.

- En ole hirveästi mediaa kyllä seurannut. On parempi, että pitää sen oman maailman aika pienenä, mutta kyllä siitä jotain kantautui korviin. Kiitos kaverille siitä, että sain vähän lisää virtaa tuohon omaan tekemiseen, Vehviläinen kuittasi sarjan päättäneen ottelun jälkeen.

Koit siis oikeasti niin, että sait siitä lausunnosta virtaa?

- No, kyllä siitä aina vähän saa, vaikka tietysti tuollaiset jutut kannattaa pitää ulkopuolella pelihommista, Vehviläinen sanoi.

Vehviläisellä ja Kärpillä riitti ainakin maanantaina virtaa. Mainio vieraspeli suisti HIFK:n pronssipeliin ja Kärpät pamahti finaaliin.

- Erittäin hyvä vieraspeli meiltä. Pieni napsu saatiin parannettua joka osa-alueella siitä, mitä viimeksi esitettiin täällä, Vehviläinen sanoi.

Finaalisarja on 22-vuotiaalle maalivahdille toinen perättäinen.

- Onhan se tietysti mahtava juttu itselle ja joukkueelle. En tiedä, olisiko tällaisesta edes osannut pikkupoikana unelmoida. Sairaan hienoa touhua. Toivottavasti nähdään hieno finaalisarja. HPK pelaa hyvää ja raikasta kiekkoa, joten vauhtia ja hienoja suorituksia varmasti nähdään, Vehviläinen mietti.

Vehviläisen oma rooli sarjan ratkaisuhetkillä oli todella iso. Hän päästi vain yhden kiekon selkänsä taakse sarjan vitospelissä ja maanantaina 28 torjuntaa riitti nollapeliin. Nollapeli Nordiksella välieräpelissä on todella kovan luokan suoritus.

- Hyvältä se tuntui tietysti. Täytyy olla kiitollinen jokaisesta tällaisesta kokemuksesta. Hienosti jätkät pelasivat tuossa edessä ja ottivat tärkeitä blokkeja. Nollapeli on aina koko joukkueen suoritus, maalivahti kiitteli.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55