NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärppien päävalmentaja HPK:sta: ”Noin ei ikinä vahingossa tapahdu”

19.4.2019 - 16:03:06


Oulun Kärpät ja Hämeenlinnan Pallokerho käynnistyvät Liigakevään finaalisarjan Raksilassa lauantaina. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner korostaa, että kauden kovin haaste on vasta edessä.

Edessä on vuoden tärkeimmät ottelut, joten jokaisen tulee olla sataprosenttisessa kunnossa. Tämä sääntö koskee sekä pelaajia että valmentajia. Manner vakuuttaa, että myös valmennustiimissä jaksetaan päätyyn asti.

- Kyllähän se (jaksaminen) aina koetuksella on, mutta toisaalta se kuuluu tähän hommaan. Jos joukkue onnistuu pelaamaan hienosti ja selviää keväällä mahdollisimman pitkälle, niin kyllä valmennuksessa sellainen positiivinen vire säilyy, Manner kertoo seuransa sivuilla.

HPK:n tie loppuotteluihin oli jyrkkä, kevään ehdoton yllättäjäjoukkue onnistui siitä huolimatta kaatamaan TPS:n neljännesfinaaleissa ja Tapparan semifinaaleissa. Runkosarjan voittanut Kärpät on monien papereissa finaaliparin selkeä suosikki, mutta pelaajat ja valmentajat eivät aio ottaa ennakko-odotuksista paineita.

Manner varoittaakin, että HPK on ollut kevään ratkaisuotteluissa ylitse muiden ja heitä vastaan selkää ei saa lähteä suoristamaan.

- HPK on pelannut erinomaisen kauden ja näissä playoffseissa ollut ehkä paras joukkue pelillisesti. He ovat onnistuneet pudottamaan erittäin kovat TPS:n ja Tapparan. Noin ei ikinä vahingossa tapahdu.

- Meidän ei tarvitse miettiä ulkopuolisia odotuksia, vaan yrittää keskittyä omaan tekemiseen, Manner jatkaa.

Finaalien ensimmäinen ottelu käynnistyy lauantaina Oulun Energia Areenalla klo 17.00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!