NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sport nappasi kokeneen hyökkääjän Tapparasta

18.6.2019 - 14:53:02


Liigassa pelaava Vaasan Sport on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen 33-vuotiaan Antti Erkinjuntin kanssa, joka siirtyy kotkapaitaan Tapparasta. Yhden SM-kullan ja kolmen SM-hopean mies on pelannut Liigassa lähes 600 runkosarjaottelua ja yli 100 playoffs-ottelua.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen joukkueen viimeisimpään vahvistukseen.

- Löysimme sen mitä haimme. Erkinjuntti on kokenut kotimainen kärkihyökkääjä, joka on menestynyt ja tietää mitä se vaatii. Hän tuo huippuosaamista hyökkäysosastollemme ja sopii persoonana varmasti hyvin joukkueeseen. Tämän myötä joukkue on valmis syksyyn, Jämsä kommentoi seuransa sivuilla.

Rovaniemeltä lähtöisin oleva RoKin kasvatti on edustanut Liigassa Tapparan lisäksi TPS:ää ja Pelicansia, jonka kapteenina hän toimi vuodet 2015-2017. 181-senttinen ja 85-kiloinen hyökkääjä laukoo vasemmalta ja tunnetaan etenkin taitavana pelintekijänä.

Erkinjuntti on Liiga-uransa aikana tehnyt 339 runkosarjapistettä ja rikkonut 30 tehopisteen rajan peräti kuudesti. Parhaalla kaudellaan hän takoi Pelicansin paidassa 41 pistettä.

Kotimaan meriittien lisäksi Erkinjuntti on viime vuosina ollut tuttu näky myös maajoukkueen paidassa. Lähes 20 Euro Hockey Tourin ottelua pelannut hyökkääjä on viettänyt myös yhden kauden ulkomailla, kun hän siirtyi kaudeksi 2017-2018 Sveitsin pääsarjassa pelaavan Langnaun riveihin. 35 ottelussa tehtailemillaan 29 pisteellä Erkinjuntti oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja ja pistekeskiarvoltaan selvästi tehokkain.

Lähde: Sport


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!