NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Tapola palaa takaisin Tapparan liigajoukkueen päävalmentajaksi kaudesta 2020-2021 lukien

19.6.2019 - 11:14:23


Tappara tiedotti keskiviikkona, että Jussi Tapola palaa joukkueen päävalmentajaksi kaudella 2020-2021. Mestarivalmentajan sopimus on kolmivuotinen.

Nykyinen päävalmentaja Jukka Rautakorpi luotsaa joukkuetta vielä ensi kauden. Sen jälkeen hän siirtyy seuran urheilujohtajaksi Tapolan paikalle.

- Suomen mittakaavassa Tapparan pitkäjänteinen toiminta kaikessa jääkiekkoon liittyvässä päätöksenteossa on harvinaista ja poikkeuksellista. Tunnen suurta vastuuta palatessani taas valmentamaan tätä Suomen menestyksekkäintä jääkiekkoseuraa kohti historiallista ajanjaksoa, kun seura siirtyy Hakametsästä Areenaan. Tämä on minulle kunnia-asia, mutta nyt keskityn tämän kauden vielä urheilujohtamiseen ja viemään Tapparan urheilustrategian mukaisia päätöksiä täytäntöön, Tapola toteaa seuran verkkosivuilla.

- Olen ollut jo aiemmin luomassa Tapparan urheilustrategiaa ja päässyt seuraamaan sen toteuttamista läheltä. Nyt, kun Tapparan organisaatiorakennetta ollaan muuttamassa siten, että urheilujohtajalle siirretään entistä enemmän myös hallinnollista ja taloudellista vastuuta, uskon minulla olevan paljon annettavaa Tapparan urheilutoimen kehittämisessä vastaamaan entistä kovempiin tulevaisuuden haasteisiin, sanaili puolestaan Rautakorpi.

Tappara-valmennus vahvistuu yhdellä kokeneella nimellä, kun Tapola saa apuvalmentajakseen aikanaan Tuomas Tuokkolam. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!