NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tappara teki yhteistyösopimuksen turkulaisseuran kanssa

19.6.2019 - 12:48:24


Liiga-seura Tampereen Tappara ja turkulainen Mestis-seura TUTO Hockey tekevät yhteistyötä kaudella 2019-2020. Seurat tiedottivat sopimuksesta keskiviikkona.

Yhteistyö mahdollistaa molempien organisaatioiden pelaajapolun jatkumon ja pitkäjänteisen pelaajien kehittämisen. Sopimuksen myötä TUTO:n mestissääntöjen mukaiset lainakiintiöpaikat täytetään ensisijaisesti Tapparan pelaajilla.

- Kahden huippuorganisaation yhteistyö palvelee ennen kaikkea molempien seurojen nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan ja kehittymään huippujääkiekkoilijoiksi. Jo nyt sovittuja yhteistyöpelaajia ovat puolustaja Jere Rouhiainen sekä hyökkääjä Juho Mäkelä, jotka TUTO:n sopimuspelaajina ovat Tapparan testattavina harjoituskauden alkaessa. Lähtökohta sopimukseen on se, että pelaajaliikenteestä sovitaan yhteistyössä seurojen urheilujohtajien kesken, tiedotteessa kerrotaan.

Tappara ilmoitti keskiviikkona aiemmin, että Jussi Tapola palaa joukkueen päävalmentajaksi kaudella 2020-2021. Mestarivalmentajan sopimus on kolmivuotinen. Jukka Rautakorpi siirtyy ensi kauden jälkeen puolestaan seuran urheilujohtajaksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!