NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ville Nieminen näki vain vähän hyvää Pelicansin pelissä: ”Välillä kissa ei hiirestä innostu”

10.8.2019 - 19:09:30


Lahden Pelicans hävisi Hämeenlinnassa pelatun turnauksen molemmat ottelunsa, kun HPK oli lauantaina parempi maalein 5-2.

Jääkiekon hallitseva Suomen mestari HPK näytti maalinteon mallia heti taiston alussa Philippe Cornetin vietyä joukkueensa 1-0-johtoon.

Avauserässä ei maalipaikoilla mässäilty. Tasainen erä taukosi 1-1-tilanteessa, kun Jesse Mankinen ohjasi viimeisellä minuutilla Santtu Kinnusen kudin verkon perukoille. Toinen syöttöpiste Frank Gymerille.

Kamppailu ratkesi toisessa erässä, joka oli isänniltä äärimmäisen vahva. HPK:n Petteri Nikkilä, Henri Kanninen ja Jere Innala osuivat lahtelaisreppuun kukin kertaalleen, joten tilanne oli kahden erän jälkeen 4-1.

Päätöserässä Janos Hari kavensi 2-4:ään Aapo Aholan ja Aleks Haatasen esitöistä. Viimeisen sinetin ottelulle ampui Mikko Lahtela.

Päävalmentaja Ville Nieminen myöntää seuransa sivuilla, ettei Pelicans ollut HPK:ta vastaan ytimessä.

- Tämä oli harjoituskauden ohipeli. Lähtökohdat tähän otteluun olivat vaikeat, ja se näkyi jäällä. Emme pystyneet oikein kuumentamaan kroppaa. Välillä kissa ei hiirestä innostu. Joskus se menee perässä luisteluksi, eikä päästä omaan peliin kiinni ollenkaan. Tänään näin.

Pelicansin harjoituskausi jatkuu ensi viikon tiistaina Imatralla ottelulla KHL-seura Vitjazia vastaan.

Lähde: Pelicans


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!