NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK sortui Tampereella yhteen susip*skaan erään

10.8.2019 - 21:47:33


HIFK pelasi jääkiekon Tampere Cupissa yhden susip*skan erän ja viisi hyvää. Ilves kukisti IFK:n finaaleissa maalein 6-4.

HIFK:n turnausesityksessä oli kuitenkin paljon hyvää. Finaalissa voiton maksoi umpisurkea toinen erä, jonka Ilves voitti peräti 5-0. Sitä lukuun ottamatta IFK:n esitys oli jämäkkä ja energinen.

SaiPaa vastaan perjantaina pelatussa ottelussa IFK piti kiekkoa niin paljon, että laukauksia omaa maalia kohti tuli vain 12.

- SaiPa-matsi oli hyvä peli meiltä. Olimme vähän tehottomia, sillä voitto olisi voinut olla suurinumeroisempikin, päävalmentaja Jarno Pikkarainen kertoo seuransa sivuilla.

Hyviä asioita turnauksessa oli erityisesti se, että viisi erää kuudesta IFK puolusti erittäin hyvin ja Pelasi jäähyttömästi. Tila pelattiin vastustajilta pois ja laukauksia omaa maalia kohti tuli niukasti. Se yksi erä sitten oli jotain ihan muuta.

- Siinä tuli ulospuhallus. Saimme kolmannessa erässä kurottua kiinni sen, mitä tuossa tilanteessa voidaan.

Harjoituspeleistä valmennusjohto hakee pääasiassa kahta juttua: ensinnäkin pelitapaa ajetaan sisään joukkueeseen, josta on vaihtunut kymmenkunta pelaajaa sitten viime kauden ja toiseksi omista pelaajista kerätään tietoa.

- Kaikki informaatio nyt on arvokasta. Tämä on palapelin rakentamista ja joukkueena saamme nyt yhteisiä kokemuksia hyvistä ja huonoista asioista. Ne pitää sitten käsitellä oikealla tavalla, Pikkarainen painottaa.

Lähde: HIFK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!