NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-liigassa mätettiin maaleja - ensimmäinen tuomarikohukin syntyi jo

12.9.2019 - 20:15:46


HPK:n ja Kärppien välisen jääkiekkoliigan ottelun toinen erä tarjosi maaleja ja tunteita.

Tilanne Hämeenlinnassa on toisen erän jälkeen tasan 2-2.

Kärpät siirtyi 1-0-johtoon ajassa 24.23. Kärppien puolustaja Shaun Heshka toimitti kiekkoa maalille ja kiekko pomppasi HPK:n puolustajasta sisään. Liiga-kauden avausmaali oli siis oma maali.

Kärpät iski toisen kerran vain hetkeä myöhemmin. Sami Anttilan toimitus maalille pomppi taas Kerhon pelaajien kautta verkkoon.

Ja kun alkuun päästiin, niin sitten maaleja tuli. Vain hetkeä myöhemmin Miro Ruokonen heitti kiekon maalille pienestä kulmasta ja Kärppien maalivahti Justus Annunen imaisi kiekon sisään.

Ajassa 33.51 HPK nousi tasoihin. Justus Annusen edessä oli hurja maski ja Niklas Friman laukoi kiekon tulisesti verkkoon.

Liiga-kauden ensimmäinen kohutilanne saatiin erän loppuun. HPK siirtyi jo 3-2-johtoon, mutta tuomaristo hylkäsi osuman maalivahdin häirinnän vuoksi. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen haastoi tuomion sillä perusteella, että Kärppien Annunen oli maalivahdin alueen ulkopuolella, kun Tommi Tikka osui häneen. Videopalaveri ei kuitenkaan tuomiota muuttanut, vaan HPK:n maali hylättiin.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18