FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt se on varmaa - Julius Honka pelaa loppukauden JYPissä

3.12.2019 - 10:18:41


Liigassa pelaava JYP on vahvistanut, että ilman NHL-sopimusta jäänyt puolustaja Julius Honka pelaa loppukauden jyväskyläläisseuran riveissä.

Lokakuussa JYPin vahvuuteen ottelukohtaisella sopimuksella liittynyt Julius Honka on solminut JYPin kanssa sopimuksen loppukauden osalta. Dallas Stars omistaa Hongan, 24, NHL-oikeudet.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme pidettyä Juliuksen JYPissä. Julius tuo loppukaudeksi joukkueeseen rutkasti kiekollista osaamista ja vahvistaa selkeästi meidän puolustustamme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Juliuksen otteisiin ja siihen, että hän on nousujohtoisesti kehittänyt peliään pitkän pelaamattomuuden jäljiltä, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Juliuksen päätös pysyä Jyväskylässä ja JYPissä on osoitus laadukkaasta valmennuksesta ja siitä, että hän myös uskoo JYPin olevan paras paikka hänelle kehittyä pelaajana, Viitanen jatkaa.

Honka on edustanut JYPiä tällä kaudella 15 ottelussa 3+3=6 tehoilla +/- tilaston ollessa +4.

Honka edusti edellisellä pelikaudella Dallas Starsia, joka varasi Hongan ykköskierroksella vuonna 2014. Honka on edustanut Suomea U18-, U20- ja aikuisten MM-kisoissa.

Lähde: JYP


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!