NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Jokinen varuillaan Turkuun: ”Heidän suuntansa osoittaa vahvasti ylöspäin”

3.12.2019 - 14:59:36


Liigaa johtava Kärpät vierailee sarjassa toiseksi viimeisenä olevan TPS:n pakeilla tänään Turussa. Kärppien kokenut Jussi Jokinen ei suinkaan sorru aliarvioimaan vastustajaa.

- Tiukka peli tulossa. TPS on saanut kotivoiton alle ja parantanut peliä selkeästi, kun valmentaja vaihtui. Heillä on varmasti kova halu nousta sarjassa ja saada voittoja. Heillä on rosterissa erittäin hyviä pelaajia. Viimeiset vuodet he ovat olleet runkosarjassa korkeilla sijoilla, ja siellä on paljon samoja jätkiä kuin edellisvuosina. He ovat tehneet muutamia hankintoja kauden aikana ja heidän suuntansa osoittaa vahvasti ylöspäin, Jokinen tuumii seuransa verkkosivuilla.

Kärpät vierailee tällä kaudella ensimmäistä kertaa Turussa. Kärpät kaatoi 16. marraskuuta TPS:n kotonaan lukemin 6-2. Tuloksen takaa löytyy kuitenkin tiukka peli, joka olisi voinut kääntyä toisin. TPS nousi kahdesti maalin päähän, mutta Kärpät kuittasi takaiskut tekemällä maalin toisessa päädyssä heti seuraavasta hyökkäyksestä.

- Se oli hyvä peli meiltä. Olimme tehokkaita ja pystyimme pelin ratkaisuhetkillä olemaan vahvoja. Samaa tarvitaan myös Turussa, Jokinen alleviivaa.

Kärppien kokoonpanossa ei nähdä muutoksia viime lauantaisesta. Illalla laitahyökkääjän tontilla pelaava Miska Humaloja saa mittariinsa 200:nnen Liigan runkosarjaottelunsa. Hän on pelannut niistä jokaisen Kärppien paita yllään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!