FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HPK:n Antti Pennanen tyytyväinen "omien poikiensa" loistosta - "Erittäin hieno juttu"

3.12.2019 - 21:43:44


HPK kävi häviämässä tiistaina jääkiekkoliigassa HIFK:lle 2-3-lukemin.

HPK:n löivät siltaan viime kaudella hämeenlinnalaiset Suomen mestareiksi nostaneet Teemu Turunen ja Otto Paajanen.

HPK oli pitkään ottelussa askeleen perässä, mutta sai vielä päätöserässä kirivaihteen silmään. Vierailija ehti maalin päähän, mutta ei sen lähemmäksi.

- IFK aloitti pelin erinomaisesti ja se alku oli meille vaikeaa aikaa. Kokonaisuutena pelissä oli kuitenkin vähän maalipaikkoja molemmilla ja tasainen peli oli siinä mielessä. Paljon oli kamppailuita ja paljon pelattiin laitojen lähellä. Siinä mielessä tämä oli erinomainen testi meidän pelaajille, että miten tuollaisessa maailmassa pystyy pelaamaan. Hieno juttu oli tietysti se, että lopussa tulimme vielä maalin päähän, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen summasi ottelun.

HIFK:n ja HPK:n välisen ottelun kummallisuus oli se, että ottelussa vihellettiin vain yksi rangaistus. Sen sai HPK vasta päätöserässä. Pennasen mukaan kyse oli molempien viisaasta pelaamisesta.

- Viisasta pelaamista oli molemmilta, vaikka paljon pelattiinkin laitojen lähellä, mutta peli pysyi siistinä. Molemmat kunnioittivat toistensa ylivoimia. Jäähyttömyys on iso asia, jos näitä pelejä aikoo voittaa, Pennanen näki.

Omien poikien nousu lämmittää

Pennanen on mukana myös Jukka Jalosen johtamassa Leijonien valmennustiimissä. Pennasen mieltä lämmittää se, että monta hänen entistä ja nykyistä valmennettavaansa on mukana Suomen maajoukkueessa.

HPK:sta Leijonien EHT-ryhmään valittiin puolustajat Niklas Friman ja Elmeri Eronen sekä hyökkääjä Valtteri Puustinen. HIFK:sta valinta osui Teemu Turuseen ja Otto Paajaseen, jotka voittivat Pennasen kanssa viime keväänä HPK:ssa Suomen mestaruuden. HIFK:sta on mukana myös Jere Sallinen, joka on niin ikään tuttu Pennaselle viime keväältä Leijonista.

- Ei olla vielä ketjukoostumuksia mietitty, mutta "Teme" on noussut jo vakiokalustoon ja on tietysti todella hienoa, että Otto Paajanen pääsee pelaamaan kansainvälisiä pelejä. Erittäin hieno juttu. Hän on erittäin kova soturi, Pennanen kehui entisiä pelaajiaan.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!