NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tapparan Jukka Rautakorpi kävi kuumana: "Uskomatonta että aina sama mies"

11.12.2019 - 23:20:11


KooKoon Martin Berger kohautti keskiviikon jääkiekkoliigan ottelussa Tapparaa vastaan.

Berger taklasi polvella ensin Tapparan Patrik Virtaa ja tappeli itsensä suihkuun myöhemmin Otto Rauhalan kanssa. Berger muisti vielä tämän jälkeen tapparalaisia keskisormella.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Berger säätää Tapparaa vastaan. Kouvolassa hän teloi Tyler Morleyn. Tapparan Jukka Rautakorven oli vaikea ymmärtää Bergerin touhuja.

- Ei sillä (edellisellä ottelulla) ollut tähän mitään merkitystä. Tässä pelissä se oli tuo Patrik Virtaan kohdistunut taklaus. Tietysti sama mies oli asialla nyt kuin Kouvolassakin. Se toi tunteen siihen. Ei ennen sitä ollut muuta kuin kovaa ja puhdasta jääkiekkoa. Tunne kuuluu jääkiekkoon, mutta en sitten tiedä kuuluuko siihen kiekottoman pelaajan taklaaminen edelleenkään. Ei ole koskaan kuulunut. Virta olisi voinut loukkaantua tuossa tilanteessa pahasti. Se tuli kuitenkin vastapalloon ja polvi vielä kääntyi siinä viime hetkellä, mutta onneksi Virta näki sen ja väisti vähän, ettei osunut suoraan polveen, Rautakorpi sanoi lehdistötilaisuudessa ja jatkoi:

- Mutta ei tuo minun mielestäni kuulu tähän lajiin. Uskomatonta, että sama mies aina touhuaa. Ei tämä ole pelkästään meidän peleissä. Mutta pelaajat pelaa ja järjestelmä toimii, siitä on viime kädessä kysymys, Rautakorpi sanoi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!