NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-liigan kohutilanteesta pamahti neljän ottelun pelikielto

28.1.2020 - 17:22:37


Jääkiekon SM-liigan kurinpitoryhmä on antanut KooKoon puolustajalle Martin Bergerille neljän ottelun mittaisen pelikiellon lauantain HPK-ottelun tapahtumista.

Bergerin tilanteesta nousi lauantaina iso kohu senkin vuoksi, ettei sitä nähty Telian lähetyksessä.

Berger iski HPK-ottelun loppuhetkillä vastustajan pelaajaa päähän.

Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta 5 minuutin ja pelirangaistuksen (5+PR) syynä pään tai niskan alueelle kohdistunut taklaus.

Tilannehuone on katsonut tilanteen ja päävideotuomari on asettanut kyseisen tilanteen kurinpitokäsittelyyn. Päävideotuomarin mukaan tilanteesta tulisi määrätä Bergerille ottelurangaistus.

Delegaatio toteaa, että videotallenteelta käy ilmi, että KooKoon maalinedustalla on kiekottomien HPK:n Niklas Frimanin ja KooKoon Bergerin välillä kamppailutilanne. Pelaajien ollessa rinnakkain ja katseiden ollessa kohti kiekollista tilannetta sinivaavalla, Berger iskee yllättäen yläkädellään Frimania päähän. Friman loukkaantuu tilanteessa, Liigan kurinpito kertoo tiedotteessa.

Kurinpitodelegaation mukaan Bergerin oma kertomus tilanteesta tukee sitä käsitystä, että hän on ollut tietoinen Frimanin asemasta ja näin ollen tekoa voidaan pitää tarkoituksellisena.

Berger on ollut tällä kaudella monta kertaa otsikoissa kyseenalaisista tempuistaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!