Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-liigan tyhjentyminen jatkuu! Nyt lähti SaiPan tähtipelaaja

14.2.2020 - 18:13:55


Jääkiekon SM-liigan tyhjennysmyynnit ovat saaneet jatkoa tänään perjantaina.

Tuorein lähtijä on SaiPan 21-vuotias tähtipuolustaja Robin Salo.

Salo siirtyy pelaamaan loppukauden ajaksi vuokralle ruotsalaisen Örebron riveihin. SaiPan toimitusjohtajan Jussi Markkasen mukaan siirto korjaa seuran taloutta.

- Kun kautemme ei ole edennyt kaukalossa tavoitteiden mukaisesti, näkyy se väistämättä myös tuloissamme. Örebro halusi Salon tosissaan, joten pystymme tällä vuokrasopimuksella paikkaamaan talouttamme ja saamme sitä kautta paremman pohjan tulevan kauden rakentamiseen, Markkanen kertoo seuran tiedotteessa.

Salo on ollut tällä kaudella SaiPan tehokkain puolustaja. Hän on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 46 Liiga-ottelussa puolustajalle kovat tehot 8+13=21.

Jo aiemmin perjantaina Lahden Pelicans tiedotti, että hyökkääjät Juhamatti Aaltonen, Antti Tyrväinen sekä Jesse Mankinen jättävät lahtelaisjoukkueen. Mankinen siirtyi Sveitsiin ja Tyrväinen HIFK:hon. Aaltosen uusi seura on puolestaan Oulun Kärpät.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!