Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oho! Joukkueensa tyhjentänyt Liiga-seura julkaisi kerralla kolme uutta sopimusta

14.2.2020 - 19:24:34


Parhaat pelaajansa muualle jääkiekkoliigassa myynyt Lahden Pelicans kertoi perjantaina myös positiivisia sopimusuutisia.

Pelicans kertoi tehneensä kertaheitolla kolme uutta jatkosopimusta.

Pelicans tiedotti perjantaina solmineensa jatkosopimukset maalivahti Jasper Patrikaisen sekä hyökkääjien Sakke Hämäläisen ja Artturi Toivolan kanssa.

Kaikkien kolmen kohdalla sopimus kattaa ensi kauden, mutta Hämäläisen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2021-22.

19-vuotias Patrikainen on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti, joka voitti toissa kaudella alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja viime kaudella A-nuorten SM-liigan parhaan maalivahdin palkinnon. Tällä kaudella Patrikainen on pysäyttänyt kiekkoja pääsääntöisesti Mestiksessä Heinolan Peliittojen maalilla (21 ottelua, 89,5%) sekä tehnyt Liiga-debyyttinsä Pelicans-paidassa (5 ottelua, 89,1%).

- Patrikainen on hyvällä kehityksen tiellä oleva nuori maalivahti, joka pääsee jo nyt loppukaudella ottamaan torjuntavastuuta myös Liiga-tasolla. Miehellä on kaikki edellytykset kasvaa huippumaalivahdiksi, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen luonnehtii seuran tiedotteessa.

21-vuotias Toivola edustaa Pelicansia nyt neljättä kauttaan.

- Toivola on kaikessa hiljaisuudessa kypsynyt hyvätasoiseksi Liiga-pelaajaksi, mutta tiedämme, että miehestä on saatavissa vielä paljon enemmän irti ja tässä koitamme pelaajaa auttaa, Laukkanen kertoo.

21-vuotias Hämäläinen dominoi vielä viime kaudella nuorten SM-liigaa ja mies valittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pelaajaksi.

- Hämäläinen on oman juniorimyllyn tuotos, joka huipputehokkaan viime kauden jälkeen on ottanut selkeän harppauksen ja murtautunut Peliittojen ratkaisupelaajaksi. Seuraava luonnollinen askel on murtautua Liiga-tasolle. Hämäläinen saa nyt tällä kaudella jo arvokasta kokemusta ja ensi kaudella miehellä on rooli otettavissa heti syksyllä, Laukkanen kuvailee.

Lähde: Lahden Pelicansin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!