Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärppien leiristä lyötiin paineita HIFK:lle - "Hienoa päästä huomenna Helsinkiin haastamaan"

14.2.2020 - 21:53:13


HIFK kävi perjantai-iltana hakemassa tylyn 5-1-vierasvoiton Oulun Kärpistä jääkiekkoliigassa.

HIFK:n voitonavaimia olivat tehokas viimeistely ja loistava maalivahtipeli Atte Engrenin johdolla.

Kärppien päävalmentajan Mikko Mannerin oli ottelun lehdistötilaisuudessa helppo yhtyä kollegansa Jarno Pikkarainen puheenvuoroon.

- Jarno tuossa jo hyvin sen summasi. Molemmat joukkueet halusivat esiintyä laadukkaasti ja saimme hyvän alun otteluun. IFK puolusti kuitenkin erinomaisesti oman maalinsa edustaa ja (Atte) Engren oli tänään mies paikallaan, Manner summasi.

HIFK:n vastaiskupelaaminen oli perjantaina Kärpille myrkkyä. HIFK on voittanut Kärpät tällä kaudella neljä kertaa. Manner löikin painetta Helsinkiin.

- IFK iski kyllä hyvin vastaan ja oli tehokas. Sitä kautta meille jäi luu käteen ja epäonnistunut fiilis ja suoritus. Onneksi ei kausi kuitenkaan loppunut vielä tähän. Nyt pitää vain jatkaa taistelua ja vastoinkäymiset kuuluvat kauteen. Hienoa päästä haastamaan huomenna Helsinkiin IFK:ta. Me olemme olleet tällä kaudella vähän alakynnessä keskinäisissä otteluissa, Manner sanoi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!