Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässät raapi Turusta jo kenties ratkaisevan voiton - "Vahvaa vieraspelaamista kaksi erää"

14.2.2020 - 23:07:59


Porin Ässät haki perjantai-iltana äärimmäisen arvokkaan voiton TPS:stä jääkiekon SM-liigassa.

Ässät oli Turussa parempi maalein 5-3 ja venytti piste-eronsa viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevaan turkulaisjoukkueeseen jo kenties ratkaisevaan yhdeksään pisteeseen.

Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin oli syystäkin tyytyväinen.

- Vahvaa vieraspelaamista kaksi erää, eikä kolmas eräkään heikko ollut. Me puolustimme keskustaa hyvin, mutta meillä jäi hyökkäyspelaaminen ihan vaiheeseen. Ei oltu kiekossa hyökkäysalueella juuri ollenkaan. Tepsi sai hyvän liikkeen ja paineen aikaiseksi ja sai ansaittua kavennusta aikaiseksi, Selin kertoi lehdistötilaisuudessa.

Lopussa TPS oli nousta kuitenkin rinnalle.

- Loppu oli tietysti aika erikoinen. Meidän pitää ottaa oppia siitä. Pelit kestää 60 minuuttia ja joskus ne kestää vielä enemmänkin. Tänään selvisimme siitä ja toisaalta näimme, että joukkueessa on hyvä luottamus pelata tiukassa paikassa. Se oli tämän illan plussa, Selin kehui.

TPS-leirissä tunnelmat olivat tietysti hieman erilaiset.

- Kyllä meillä oli sellainen ajatus, että lähdetään tuota peliä viemään, mutta heti alussa tuli kylmä suihku niskaan ja lähti heti touhu väärille jengoille, eikä meinannut mistään tulla mitään. Toki Ässät puolusti erinomaisesti, TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen mietti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!