NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tuollainen tyyppi pukukopissa on aina tosi arvokas" - maalivahti jatkaa Rauman Lukossa

21.2.2020 - 08:10:14


Kuluvalla kaudella yli 91%:n varmuudella kiekkoja jääkiekon Liiga-seura Rauman Lukossa pysäytellyt 25-vuotias maalivahti Oskari Setänen jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Lukon junioriputken käynyt maalivahti ja Eurassa syntynyt Panelian Raikkaan kasvatti pelaa hyvää kautta ja käyrä viime kaudesta on ollut selvästi nousujohteinen.

- Ensinnäkin loistavat fiilikset tällä hetkellä. Mulla oli tosi iso halu jatkaa täällä. Joukkue on menossa hyvään suuntaan ja pelaamme pudotuspelejä tällä kaudella, niin minkä takia kukaan urallaan eteenpäin haluava pelaaja haluaisi sellaisesta joukkueesta pois, Setänen linjaa.

- Tällä kaudella on menestys tavoitteena ja niin on varmasti myös ensi kaudella. Mua ainakin helpottaa se, että ensi kaudella on tuttuja pelikavereita ja tuttu valmennus.

Kahden TPS-vuoden jälkeen Setäselle tulee ensi kauden jälkeen kolmas kausi putkeen Lukossa. Pukukopissa positiivinen ja eloisa Setänen kertoo viihtyneensä Raumalla.

- Olen viihtynyt erittäin hyvin ja tällä kaudella varsinkin kun peliesitykseni ovat olleet parempia ja tasaisempia. Tuntuu kodilta ja olen päässyt tämän seuran ja kaupungin kanssa sinuiksi. Ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa.

"Jopa vähän epätyypillinen maalivahtipersoona"

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on tyytyväinen Setäsen jatkosta.

- Oskari Setänen on sopimuksensa ansainnut. Se aika mitä Oskari on nyt Raumalla ollut niin on pystynyt koko ajan parantamaan otteitaan. Kokemuksestaan huolimatta kyseessä on vielä nuori maalivahti ja uskomme, että parhaat vuodet ovat vielä edessä.

- Tällä kaudella selkein kehitys on tapahtunut siinä, että hyvän ja huonon päivän ero on ollut selkeästi pienempi kuin esimerkiksi viime kaudella. Setänen on löytänyt varmuutta ja on voittanut meille pelejä. En muista yhtäkään peliä, että hänen vuokseen oltaisiin hävitty, Sahlstedt lisää.

Oskari Setäsen kohdalla ei voi olla myös mainitsematta persoonaa.

- Pelillisen panoksen lisäksi Oskarihan on ihan huipputyyppi. Iloinen veikko, joka on aina äänessä kopissa ja hemmetin hyvätuulinen sekä sosiaalinen persoona. Hengenluojana vailla vertaa ja jopa vähän epätyypillinen maalivahtipersoona. Monet veskarit ovat aika hiljaisia ja rauhallisia, mutta Setänen on päinvastoin. Tuollainen tyyppi pukukopissa on aina tosi arvokas.

Lähde: Lukon tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10