NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukko solmi tärkeän sopimuksen - ”Tosi iso halu jatkaa täällä”

21.2.2020 - 10:15:15


Kuluvalla Liiga-kaudella kiekkoja yli 91 prosentin varmuudella pysäytellyt 25-vuotias maalivahti Oskari Setänen jatkaa seuran riveissä myös ensi kaudella.

Lukon junioriputken käynyt maalivahti ja Eurassa syntynyt Panelian Raikkaan kasvatti Setänen pelaa hyvää kautta ja käyrä viime kaudesta on ollut selvästi nousujohteinen.

- Ensinnäkin loistavat fiilikset tällä hetkellä. Mulla oli tosi iso halu jatkaa täällä. Joukkue on menossa hyvään suuntaan ja pelaamme pudotuspelejä tällä kaudella, niin minkä takia kukaan urallaan eteenpäin haluava pelaaja haluaisi sellaisesta joukkueesta pois, Setänen linjaa seuransa verkkosivuilla.

- Tällä kaudella on menestys tavoitteena ja niin on varmasti myös ensi kaudella. Mua ainakin helpottaa se, että ensi kaudella on tuttuja pelikavereita ja tuttu valmennus, Setänen jatkaa.

Kahden TPS-vuoden jälkeen Setäselle tulee ensi kauden jälkeen kolmas kausi putkeen Lukossa. Pukukopissa positiivinen ja eloisa Setänen kertoo viihtyneensä Raumalla.

- Olen viihtynyt erittäin hyvin ja tällä kaudella varsinkin kun peliesitykseni ovat olleet parempia ja tasaisempia. Tuntuu kodilta ja olen päässyt tämän seuran ja kaupungin kanssa sinuiksi. Ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10