NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuorten maailmanmestarilta yllätysveto - pelaa loppukauden NHL-seuran farmijoukkueessa

28.2.2020 - 13:00:45


Liigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Pelicans on tiedottanut kovan pelaajauutisen.

Liiga-tasolla ainoastaan Pelicansia edustanut hyökkääjä Jesse Ylönen matkaa viikonlopun jälkeen Pohjois-Amerikkaan.

- Ylönen siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Montreal Canadiensin farmiseuran, AHL-liigassa pelaavan Laval Rocketsin riveihin, lahtelaisseura kertoo verkkosivuillaan.

Ylösen siirtoon eivät Pelicansin mukaan vaikuttaneet taloudelliset tekijät. Nuori hyökkääjä herätti kiinnostusta myös Euroopan siirtomarkkinoilla, mutta mies itse halusi pelata loppuun asti Lahdessa ennen siirtymistä Pohjois-Amerikkaan.

- Lahdessa olen viihtynyt erinomaisesti ja nämä kaksi vuotta ovat olleet todella opettavaisia. Olen erittäin kiitollinen valmentajille, pelikavereille, huoltajille, fysioterapeuteille, lääkäreille ja hierojille, jotka ovat auttaneet minua kehittymään sekä organisaatiolle ja kannattajille siitä, että täällä on ollut hyvä olla ja pelata. Unelmani on jonain päivänä pelata NHL:ssä ja sitä varten joudun tekemään vielä paljon töitä, mutta tämä on askel oikeaan suuntaan ja olen siitä innoissani. Olen todella kiitollinen Pelicansille näistä vuosista, Ylönen kertoo.

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen toteaa lahtelaisjoukkueen onnistuneen tavoitteessaan Ylösen osalta.

- Emme halunneet olla esteenä, kun pelaajalle tarjoutui tämä mahdollisuus päästä totuttelemaan pohjoisamerikkalaiseen pelityyliin ja kulttuuriin jo nyt kevään ajaksi. Ylönen tuli kaksi vuotta sitten Lahteen selkein tavoittein ja tämä edessä oleva askel oli juurikin se seuraava, mitä mies on halunnut. Meidän yksi tärkeimmistä tehtävistämme on auttaa pelaajia urallaan eteenpäin ja olemme oikein tyytyväisiä, että Ylösen kohdalla siinä onnistuimme, Laukkanen kommentoi.

Ylönen on Montreal Canadiensin toisen kierroksen varaus vuodelta 2018. Kahden viime kauden aikana vyölle on kertynyt 109 Liiga-ottelua, joissa mies on tehtaillut pisteet 25+25=50. Viime kaudella Ylönen kruunattiin nuorten maailmanmestariksi.

Lähde: Pelicans


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10