NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelicansin yt-neuvotteluiden lopputulos: kolme työntekijää irtisanotaan ja muu vakituinen henkilöstö lomautetaan

26.3.2020 - 16:33:57


Jääkiekkoliigan Pelicansin taustayhtiön Lahden Pelicans Oy:n ja Pelicans Ravintolat Oy:n yt-neuvottelut on saatu päätökseen.

Yhtiöt tulevat irtisanomaan yhteensä kolme työntekijää ja lomauttamaan muun vakituisen henkilöstön enintään 90 päivän ajaksi.

Irtisanomiset kohdistuvat Pelicans Ravintolat Oy:hyn. Lomautukset toteutetaan porrastetusti tämän vuoden aikana.

- Tämän hetkinen tilanne Suomessa ja maailmalla tekee tulevaisuuden näkymistä haastavat ja mahdottomat ennustaa. Meidän jääkiekkokautemme ulkopuolinen liiketoiminta pohjautuu tapahtumiin ja ravintolabisnekseen, joten sen suhteen lähitulevaisuus näyttää liiketoimintamme kannalta synkältä. Tällaiset henkilöstöön kohdistuvat ratkaisut ovat aina vaikeita, mutta ne olivat pakollisia tässä vallitsevassa tilanteessa. Haluan kiittää henkilöstöä ymmärryksestä ja hyvässä hengessä käydyistä neuvotteluista. Tästäkin selvitään, mutta siihen tarvitaan sekä henkilöstön että muun yhteisön tukea, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi seuran verkkosivuilla.

Pelicans on yksi useista liigaseuroista, jotka ovat turvautuneet yt-neuvotteluihin koronaviruskriisin päätettyä kausi ennenaikaisesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!