FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jukurit hankki lahjakkaan puolustajan KooKoosta

1.6.2020 - 12:19:21


Jääkiekkoliigan Jukurit on tehnyt sopimuksen puolustaja Santeri Salmelan kanssa.

19-vuotiaan lahjakkuuden sopimus on 1+2-vuotinen.

Hän saapuu Mikkeliin KooKoon riveistä. Salmela debytoi KooKoon edustusjoukkueessa jo kaudella 2016-17, kun hän oli vasta 16-vuotias, mutta nuorukainen ei koskaan onnistunut tekemään todellista läpimurtoa liigatasolla. Viime kaudella hän viiletti pääosin lainalla Mestiksen Jokipojissa, jossa puolustaja pelasi 43 ottelua tehoin 6+7=13.

Salmela on pelannut urallaan yhteensä 66 liigaottelua ja tehnyt tehot 1+4=5.

Vahvana oman pään pelaajana tunnettu Salmela on käynyt läpi Suomen juniorimaajoukkueet. Hän oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2018.

- Näinä roolipelaamisen erikoisosaajien aikoina on mukavaa, kun joku puolustaja osaa tehdä kaikkia hommia. Puolustaa, avata peliä, tukea hyökkäystä sujuvalla luistelulla, tappaa jäähyjä ja antaa myös marraskuun toisena tiistaina esimerkin arjessa toimimisesta. Salmelassa näemme tällaisen pelaajan, sanoo Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari tiedotteessa.

- Hänen urakehitykselleen teki hyvää pelata viime kaudella isossa roolissa Mestiksessä, jossa kiekollinen peli kehittyi sekä peliaktiivisuus ja itseluottamus kasvoivat. A-juniori-iässä hän oli parilla kaudella runsaasti Liiga-joukkueen mukana, mutta melko pienellä peliajalla. Nyt kehitystä on kiritty kiinni, kommentoi puolestaan jukurivalmentaja Jari Kauppila, joka on valmentanut Salmelaa KooKoossa usealla kaudella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19