FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Työ Tapparassa toi historiallisen palkinnon - "Kansainvälisen kiekon visionääri"

2.6.2020 - 10:20:23


Euroopan jääkiekkoseurojen liitto E.H.C. ja Wanda Sports Groupiin kuuluva Infront ovat nimenneet Tapparaa pitkään johtaneen Mikko Leinosen ensimmäisen Infront Leadership Awardin voittajaksi.

Palkinnolla huomioidaan erityistä loistaviin kaupallisiin ja sosiaalisiin saavutuksiin perustuvaa johtajuutta eurooppalaisessa seurajääkiekossa.

Vuonna 1999 Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n toimitusjohtajaksi tullut Leinonen kolminkertaisti yrityksen liikevaihdon, piti seuran taloudellisesti voitollisena ja oli kasvattamassa yleisömääriä niin koti- kuin vieraspeleissä. Hän oli myös yksi avainjäsenistä perustamassa Champions Hockey Leagueta, jossa Tappara on ollut mukana turnauksen alusta saakka.

– Alalla, missä johtajia tulee ja menee, Mikko on ollut yksi suomalaisen ja tamperelaisen jääkiekon peruspilareista aikana, jolloin laji muuttui osa-aikaisesta harrastuksesta suuren bisneksen ammattilaisuudeksi. Hän on ollut kansainvälisen kiekon visionääri ja nähnyt aina eurooppalaisseurojen välisten sarjojen potentiaalin. Hän on myös henkilönä aivan mahtava, sanoi Szymon Szemberg, EHC-liiton toimitusjohtaja.

Voittajan valitsi paneeli, johon kuului edustajia Infrontista. E.H.C.:stä, Champions Hockey Leaguesta ja Hockey Europesta.

Lähde: Tapparan verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19