FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liiga-seuran hyökkääjä lähti Mestikseen

2.6.2020 - 15:41:50


Jääkiekon Mestiksen Kokkolan Hermeksen hyökkääjäosasto vahvistuu Porin Ässistä siirtyvällä laitahyökkääjällä Eemeli Takalalla.

Takala siirtyy Porin Ässien organisaatiosta Kokkolaan. Hän on pelannut uransa aikana viisi ottelua Liigan puolella, mutta pääosa Ässät vuosista meni B- ja A- nuorissa.

Porissa isokokoista laituria valmensi Hermeksen nykyinen päävalmentaja Jere Härkälä. Härkälä onkin erittäin tyytyväinen hankinnastaan.

- Eemeli on fyysisesti vahva ja hyvin liikkuva laitahyökkääjä. Hän osaa käyttää kokoaan erittäin hyvin hyödykseen. Pystyy suojaamaan kiekkoa ja on myös todella vahva maalinedustalla. Joukkuekavereiden arvostama pelaaja.

Pelaaja oli itse tyytyväinen siirton.

- Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. Odotan innolla että pääsee pelaamaan Mestistä hyvässä seurassa. On helppo tulla paikkaan missä on tuttu valmentaja ja vanhoja pelikavereita (Valli, Ketola,).

- Henkilökohtaisesti on tavoite pystyä pelaan tasainen kausi ja auttaa joukkuetta voittamaan omien vahvuuksien kautta. Samalla kehittyä kärkipelaajaksi, niin että pystyy ratkoamaan otteluita joka ilta. Tulevaisuudessa on tavoite vakiinnuttaa paikka liigassa ja päästä myös sinne tekemään tulosta.

Lähde: Hermeksen verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!