FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaseurat järjestävät täysin uudenlaisen turnauksen – kaikki ottelut pelataan 3 vs. 3 -pelimuodolla!

26.6.2020 - 11:01:53


Jääkiekkoliigan HIFK, Ilves, Kärpät, Tappara ja TPS järjestävät elo-syyskuussa 3v3 Super Series -turnauskokonaisuuden.

HIFK:n tiedotteessa kerrotaan, että kaikki ottelut pelataan 3 vs. 3 -pelimuotona, joka on tuttu liigan runkosarjan jatkoeristä. Otteluajat ovat alkusarjassa 2x10 minuuttia ja pudotuspeleissä 2x15 minuuttia.

Ensimmäinen turnauspäivä vietetään Turussa 21. elokuuta. Sen jälkeen pelataan Tampereella 27. ja 28. päivä. Turnaus huipentuu Helsingissä 11. syyskuuta.

- Tavoitteena on järjestää viihdyttäviä tapahtumia kiekkofaneille, ja osallistua tulevan Liiga-kauden käynnistämiseen uudenlaisella turnausformaatilla, jota on kokeiltu erittäin onnistuneesti Pohjois-Amerikassa viime kaudella. NHL:n All-Star- ottelu pelataan tällä formaatilla ja USA:ssa on alkamassa kesällä 2021 oma 3v3-liiga. Suomessa halutaan olla eturintamassa kehittämässä jääkiekkoa ja tämä on yksi esimerkki siitä. Pelit ovat varmasti erittäin viihdyttäviä ja odotamme suurella innolla niiden alkamista, kommentoi HC TPS Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Veli-Pekka Marin tiedotteessa.

Kyse ei ole pelkästä show'sta, sillä joukkueet saavat nyt todenteolla harjoitella liigan jatkoeriä varten.

- Kolme vastaan kolme -jatkoaika on ollut todella onnistunut uudistus jääkiekossa ja nyt rakennamme viihdyttäviä tapahtumia faneille kolmessa kaupungissa ja samalla joukkueet pääsevät myös harjoittelemaan kolmella kolmea vastaan pelaamista. Tämä on lisäksi erinomaista markkinointia Liiga-kaudelle, joka alkaa muutama viikko Super Seriesin jälkeen, sanoi puolestaan HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Ottelut ovat nähtävissä C More -suoratoistopalvelussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19