FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Porin Ässien liikevaihto historiallisen suuri – voittoa kertyi yli 100 000 euroa

26.6.2020 - 14:22:28


Koronaviruspandemia on vaikuttanut kaikkien urheiluseurojen toimintaan, mutta edes se ei estänyt jääkiekkoliigan Porin Ässiä tekemästä voitollista tulosta viime tilikaudella.

Ässien taustayhtiö HC Ässät Pori Oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella 6 494 481,18 euroa, joka on historiallisen suuri. Ässät ei ole aiemmin yltänyt samanlaiseen lukemaan.

Voittoakin kertyi mukavasti, kun viivan alle jäi 133 738,52 euroa.

- Kausi 2019 – 2020 oli vahva kehitysaskel sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Viime kauden kasvu antaa meille positiivisen näkymän ja vahvan uskon siitä, että olemme organisaationa menossa oikeaan suuntaan. Uskon vahvasti, että pystymme edelleen tekemään oikeita asioita sekä urheilullisesti että taloudellisesti, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi seuran tiedotteessa.

- Liikevaihtomme kasvoi yli 600 000 eurolla ja sen myötä esimerkiksi ostomme kasvoivat merkittävästi. Urheilupuolen kehittämiseen liittyvistä investoinneista merkittävimmät olivat laadukkaan Fysioteamin rakentaminen sekä nykyaikaisten seurantalaitteiden hankinta.

Ässät menetti koronan takia vähintään 100 000 euroa. Seura on elänyt viime kuukaudet maltillisesti, ja se asetti itselleen muun muassa hankintakiellon, joka päätettiin tänään.

- Varovaisuuteen on syytä, koska tulopuolella on paljon epävarmuustekijöitä pandemian taloudellisten vaikutusten vuoksi. Elo -ja syyskuu ovat meille myynnillisesti äärimmäisen tärkeät kuukaudet, ja onnistuminen silloin määrittää hyvin pitkälti tulevan kauden taloudelliset tunnusluvut, Lehtinen avaa.

- Olimme päässeet liikevaihdon osalta hyvälle kasvu-uralle, joka näyttää nyt katkeavan. Ainoa taloudellinen tavoite kuluvalle kaudelle onkin kassan turvaaminen.

Lehtinen kertoo, että Ässät yrittää kasvattaa toimintaansa tapahtumabisneksellä.

- Olemme perustaneet yhteisen Isomäki Areenan ohjausryhmän Porin kaupungin kanssa ja Areenassa tullaan jatkossa järjestämään entistäkin monipuolisempia tilaisuuksia. Tapahtumabisneksen kehittäminen on meille tulevaisuudessa tärkeä kasvun lähde.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19