FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaishyökkääjä kertoi NHL-scoutilta saamastaan viestistä - iski seuraavaksi jauhot suuhun tekemällä hattutempun

26.6.2020 - 21:20:14


TPS:n nuori hyökkääjä Lauri Pajuniemi oli seuran verkkosivuilla julkaistavan Silvennoisen Suvivieras -juttusarjan vieraana.

Pajuniemi kertasi muun muassa mahtavaa tulokaskauttaan, joka sai myös huomiota hänen NHL-oikeutensa omistavalta New York Rangersilta.

Kun Pajuniemi iski joulukuun 18. päivänä hattutempun Mikkelissä, sanaili mies Rangersin Euroopan scouttina nykyään toimivan TPS-legenda Mikko Elorannan kanssa.

- Eloranta kertoi tarinan siitä, kun hän teki Tepsissä pelatessaan hattutempun ja Vladimir Jursinov tuli kysymään, että miksei hän tehnyt neljää. Kun marraskuussa tein Kuopiossa 2+1, tuli pelin jälkeen Elorannalta viestiä, että miksen tehnyt kolmatta, Pajuniemi nauraa.

- Hän sanoi, että on tyytyväinen pelaamiseeni sitten, kun teen sen neljä maalia. Tein Mikkelissä 3+1 ja laitoin Elorannalle viestiä, että sori kun en tehnyt neljää, mutta syötin yhden, niin saanko sen verran anteeksi. Sieltä tuli, että nyt saa olla hiukan tyytyväinen ja levollisin mielen, että ei hän nyt ainakaan vihainen ole.

Pajuniemellä ei ole vielä sopimusta Rangersin kanssa. Seura on kertonut pelaajalle toivovansa, että hän jatkaa vielä ensi kauden Suomessa.

- He olivat sitä mieltä, että vielä vuosi Suomessa ja sen jälkeen menen sinne oikeasti taistelemaan NHL-paikasta sen sijaan, että nyt suoraan hyppäisin AHL:ään hakemaan pelipaikkaa. Vuodessa ehtii kuitenkin kehittymään paitsi fyysiset mutta myös henkiset ominaisuudet, Pajuniemi pohtii.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19