Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura hankki Liiga-mestarin

30.7.2020 - 09:22:42

Jääkiekon Mestiksen Iisalmen Peli-Karhut vahvistuu kauden kynnyksellä merkittävästi, kun se on tehnyt vuoden sopimuksen kolmen puolustajan kanssa. Viime kaudella IPK:n takalinjoilla luutineet Hugo Gallet sekä Valtteri Määttä jatkavat Iisalmessa myös tulevalla kaudella. Uutena miehenä Iisalmessa nähdään kauden 2019 Suomen mestari Roope Laavainen.

22-vuotias Määttä saapui Iisalmeen try-outille viime kaudella KalPa:n A-nuorista ja vakuutti valmennusjohdon elokuun aikana. Tilille kertyi ensimmäisellä miesten kaudella yhteensä 34 ottelua ja tehot 3+1 Mestiksessä.

- ”Mäde” on viimeisen päälle joukkuepelaaja, joka hoitaa roolinsa aina esimerkillisesti. Hän on edelleen kehittyvä, mutta nyt jo vahva peruspuolustaja, joka on valmis lyömään kroppaansa likoon. Hänen kaltaisia pelaajia tarvitaan aina joukkueessa, kommentoi IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola.

Hugo Gallet saapui viime kaudella Iisalmeen Ranskan pääsarjasta Bordeau Boxersista kovin meriitein. Nuori puolustaja oli valittu juuri Ranskan liigan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi ja vyöltä löytyi myös kahdet MM-kisat Ranskan maajoukkueen väreistä.

- Viime kausi oli mahtava. Meillä oli vahva joukkue ja nautin ajastani Iisalmessa. IPK oli koko ajan vaihtoehto myös tulevalle kaudelle, kommentoi 23-vuotias puolustaja jatkosopimustaan.

21-vuotias Helsingistä lähtöisin oleva Karhu-Kissojen kasvatti Laavainen saapuu Iisalmeen KooKoo:n organisaatiosta. Viime kaudella isokokoisen (187cm, 91kg) oikealta ampuvan puolustajan vyölle kertyi Liiga-otteluita niin KooKoo:n, kuin HPK:n riveistä yhteensä 40 ottelun verran. Hämeenlinnassa puolustaja juhli kauden 2019 Suomen mestaruutta.

- Todella hyvillä fiiliksillä ensi kaudeksi savoon. Joukkue on täynnä nuorta verta ja vaikuttaa muutenkin todella vahvalta. Porukassa on ennestään jo muutama tuttu, mutta nopeasti tulee kaikki tutuiksi, kun päästään yhdessä hommiin, kommentoi Laavainen siirtoa Iisalmeen.

Lähde: IPK:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!