Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tulokassopimus NHL-seuran kanssa purkautui - nuori suomalaismaalivahti jatkaa SaiPassa

31.7.2020 - 11:18:08


Maalivahti Niclas Westerholm, 22, jatkaa Liigassa pelaavassa SaiPassa kaudella 2020-2021.

SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Karhu-Kissojen kasvatti saapui Lappeenrantaan ja SaiPan A-nuoriin vuonna 2016. Westerholm pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa kaudella 2017-2018. Kaikkiaan Westerholm on pelannut 59 Liiga-ottelua torjuntaprosentilla 89,9 %, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,8 ottelua kohti. Hän on pelannut myös yhden kauden lukiosarjaa Yhdysvalloissa.

Westerholm solmi keväällä 2018 kolmen kauden tulokassopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Sopimusta olisi ollut vielä yksi kausi jäljellä, mutta se saatettiin päätökseen etuajassa.

Puolustusvoiminen urheilukoulussa palvelustaan suorittava Kaartin jääkäri Westerholm on tyytyväinen asioiden saamasta käänteestä

- Sopimus saatettiin maaliin monista eri syistä. Koronatilanteen vuoksi ei ole mitään takuita milloin Pohjois-Amerikassa aletaan pelaamaan NHL:n ulkopuolella, Suomessa on paremmat näkymät sen suhteen. Mieleinkiintoinen kausi tulossa. Uskon, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, Westerholm kommentoi seuransa verkkosivuilla.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa on tyytyväinen, kun Westerholm jatkaa keltamustissa.

- Mielestäni meillä on kilpailukykyinen maalivahtiosasto. Nicke otti viime kaudella isoja harppauksia. Alkukaudella oli vaikeampaa, kuin mitä olisi toivottu, mutta vuodenvaihteen jälkeen hän pelasi hyvällä tasolla.

Westerholmin sopimuksen myötä SaiPan maalivahtiosasto ja hyökkäyskokoonpano ovat valmiina harjoitusotteluihin. Puolustukseen etsitään vielä vahvistusta.

Lähde: SaiPa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!